PDA

View Full Version : Tregoni Edhe Ju Barsaleten Tuaj (Humor)

wxz
05-01-2007, 01:01 PM
Na Ishte Nje Shqipetar Nje Anglez Nje Gjerman Nje American. FBI Tha Qe Kush E Vret Miss Americen 2006 Do Fitoj $1.000.000 Dollare. Hyn Gjermani Heq Dore Se Beri Dot. Hyn Americani Heq Dore Se Beri Dot. Hyn Anglezi As Ai Se Beri Dot. Hyn Shqipetari Vetem Kur Del Nga Dhoma Mrapa 10 Minutash Ndegjohet 1 Zhurme E Madhe Brenda Me Pas Del Shqiptari ... Thote E Vrava
( Rrobat E Tij Ishin Plot Gjak) Me Keni Fut Plumba Fallco Brenda Ne Pistolet Smunda Ta Vras Dot... Pastaj E Vrava Me Karrike !!!

Albanian^Boy
05-01-2007, 03:31 PM
looooooooooooooooooooooooooooooooool sa kam qesh cdo her shqiptari ben kesi punesh :D

Albanian^Boy
05-01-2007, 03:41 PM
Ja edhe une nje barcolet...

Vorrimi
- U dek Ibrahimi. A pe vjen n’vorrim? – pi vet Nazmija Avnin.

- Valla duhet me shku se mes mi shku nuk em vjen as ai mu.

wxz
06-01-2007, 11:07 AM
Ishte nje njeri qe ishte semure dhe donte te behej operacion.U mblodhen te gjithe atje tek spitali dhe filloj operacioni.Mbas ca oresh doli doli doktorri nga salla operacionit dhe tha qe: Operacioni shkoi me sukses por pacienti vdiq. :)

Bond007
07-01-2007, 09:18 PM
Bashkohen kafshet e pyllit ta ndertojn nje nevojtore qe mosta nyejn pyllin , mirpo bjen ne dilem se kend dote ven pergjegjs per nevojtoren per me vu rend mase u bashkuen e vun TIGRIN dhe pas pak kohet Tigri ankohet tek Luani dhe i thot:
Tigri: zdua te jem me pergjegjs per nevojtoren !
Luani: pse !?
Tigri: thot gjithckka ashtu keshtu vec kur vjen edhe Elefanti hajde se don perkrye rradhet por lyp edhe 4-5 Lepuj me shi bythen me ta :D:D:D:D:D:D

Bond007
07-01-2007, 09:38 PM
Ishte nje djal dhe bente stervitje ne Palester ose (gym) dhe pronderit i thoshin mos ngrit pesha te renda biro mos vra vehten por me mir ben qe tena ndihmosh te bejm ndonje "ledh gurit" ose tena ndihmosh me punua dicka ka shtepija se sa vret vehten me ngritjen e peshave te renda, Djaloshi u thot prinderve:
smund pa be strvitje dhe dot shkoj perdit.
Nje dit vjen djaloshi ne shtepi nga stervitje dhe zhveshet kryqip e siper fry muskujt i thot babes:
Djaloshi: Babi ajam "kafsh" ?
Babai: po Bageti ije bile shtaz krejt :D:D:D:D

Albanian^Boy
08-01-2007, 04:26 PM
Humbas pensionin

- Do te te jap nje ilaç qe do te te rinoje 20 vjet, megjithese je 65 vjeçar.
- Mos se humbas pensionin...

Albanian^Boy
08-01-2007, 04:30 PM
Grua,si thua do hame darke apo do bejme dashuri ? Si te duash burre pastaj hame darke

wxz
09-01-2007, 05:06 PM
LoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooL

Albanian^Boy
09-01-2007, 05:43 PM
Paret e birres
Hin ni shoqni en kafiq edhe njoni pe thot:

Shka pe doni me pi, un paguj.

Krejt lypin birra perveq Hajdarit qe tha mu n’vaNt te birres ami paret.

wxz
10-01-2007, 02:06 PM
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHaHaHaHaHaHaHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAH AHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Albanian^Boy
10-01-2007, 02:32 PM
Lutja
Bjen en guj ni malazez edhe ja nis mu lut. Kalon njoni edhe e vet:

- Shka ki mer qe pi lutesh zotit?

- Qfar t’lutni mer, pi falenderona qe nuk e ka bo Malin e Zi t’rrafsht?

- E pse?

- At’her ishim duht mi punu token.

Albanian^Boy
10-01-2007, 02:32 PM
Burri
Dy shoqe qe s’ishin taku moti pe folin:

- Shum ma i mir pe tu dok’ka burri me tesha t’reja.

- Jo nuk jon teshat e reja po osht burri jam i ri.

Albanian^Boy
10-01-2007, 02:33 PM
Dhondrri kursys
Gruja pi thot burrit t’vet tamashqar:

- Burr, qika hini n’dhom t’veten me ni djal, e kan nal driten edhe ju ka ul n’prehen en karrik…

- Qky dhonderr pe mu përshtatka, edhe pi kursejka rrymen edhe pi përdorka viq ni karrik

Albanian^Boy
10-01-2007, 02:35 PM
Bazeni

- Masi qe e fitova premin n’lloto e kom meNen mi bo tre bazena. Njo me uj t’nxet, njo me uj t’ftoft edhe njoni pa uj.

- E pse pa uj?

- Se i kom do shok qe nuk dijin me notu

wxz
10-01-2007, 04:14 PM
hahahhahahahahhhahahahhhahhahaha LLLLLLLLLLLLLLLLooooooooooooooooLLLLLLLLLLLLLLLLLL

wxz
19-01-2007, 03:22 PM
Nje dit pata me patokun dashuronin shoku-shokun, zoti kaposhi kur i pa ncori k.... dhe i tha ( cofsha un i biri i K***s po s'tja cava P.... pules . .

wxz
19-01-2007, 03:22 PM
Kane Rrembyer Sali Berishe Dhe Kerkojne 10 Milon Euro Ose Perndryshe Do Ta Djegin.merr Pjese Edhe Ti Ne Kete Levizje,deri Tani Kemi Mbledhur 30 Litra Benzine

wxz
19-01-2007, 03:23 PM
3 Vajza hypin ne nje tretn njera eshet gjermane tjetra zvicrank e tjetera Shqiptare edhe kjo gjermanka e nxer prafumin edhe kur te qet thot madeni Germany Zvicranka e nxer pafumin e qet thot madein zhvicerland kjo shqitarja tja fut pordh edhe thot madein PASULI

wxz
19-01-2007, 03:24 PM
Hapi ariu nje byrektore ne pyll. Diten e par i shkon lepuri dhe i thot,o ari a ke 100 byrek?Jo,i thot ariu. Edhe te nesermen po ky muabet. A ke 100 byrek? I thot lepuri. Jo i pergjigjet ai. Ne dark i futet punes ariu me arushen qe te benin 100 byrek. Te nesermen vjen prap lepuri dhe pyet, o ari a ke 100 byrek? Dhe ariu i lumtur i thot po kam. I shkreti ti si do i shesesh ,i thot lepuri.

wxz
19-01-2007, 03:25 PM
Mesohet se Drakula jetonte vetem me gjakun e femrave te virgjera. Ne vitin 2004 vendosi te vije ne shqiperi dhe per pak, desh vdiq nga etja.

wxz
19-01-2007, 03:26 PM
ishte nje bure e kishte nje muaj pa pune
nje dite e pyet shokun qe punonte ne kopshtin zologjik _a ka ndonje vent pune -ne puna jote.ai i thote po? -eshte shume e lete vetem do vishesh si majmun e do rishe ne peme
poshte pemes ku rinte ky ishte luani nje dite bie nga pema e rra te luani bo bo bo do me haje ''theriste'' -luani i thote pusho se do na prezejne nga puna.

wxz
19-01-2007, 03:27 PM
Nje dite ne pyll u vendos te organizohej nje feste e madhe, u vendos gjithashtu te ftoheshin ne feste edhe banoret e pyllit fqinje.si lajmetar u dergua breshka, e cila u nis menjehere. Mbas dy ditesh pregatitje te gjithe po prisnin ardhjen e te ftuarve, por askush spo vinte atehere lepuri tha:nuk duhej te kishim derguar breshken e pabese.
kur papritur breshka u tha mos me shani se per dryshe nuk shkoj fare.

wxz
19-01-2007, 03:27 PM
ishte nje fshatar shume koprac dhe me vete kishte gjithmone nje gomar.nje dite prej ditesh fshatari vendosi qe ti pakesoje ushqimin gomarit pasi donte te kursente. dhe dite per dite fshatari sa here qe i jepte per te ngrene gomarit ja pakesonte ushqimin,kur nje dite fshatri shkoi te merrte gomarin kur e gjeti te ngordhur tha fshatari: po ky i uruari tani qe u mesua pa ngrene ngordhi!!

wxz
19-01-2007, 03:30 PM
Nje dite mbreti i kafsheve ,Luani, thirri gjithe kafshet e pyllit dhe u tha:-Ajo kafshe qe arrin te hidhet nga kjo lartesi pa pesuar asnje gje do te mare gjysmen e pasurise time dhe luaneshen per grua.Vete per tu hedhur tigri,por theu qafen edhe pas 3 minutash ngordhi.vete ujku por pesoj te njejtin fat,vete Ariu dhe pasi u hodh nuk pesoj asgje edhe erdhi gjalle,te tera kafshet u habiten dhe filluan ta pergezonin,aty prane ishte lepuri dhe i tha Ariut:Hallall plako ,po si arrite te hidheshe pa pesuar gje? "mire re mire,po kush ishte ai bir kurve qe me shtyti se do ti Q* R**T

wxz
19-01-2007, 03:30 PM
ne njeri kishte nje gomar. gomari ishte gjihmone pa ndjenja. Nje dite i zoti i gomarit takon nje xhuxh. Ky i thote xhuxhit:- Po ma bere gomarin te qeshi une te jap gruan per nje xhiro. Xhuxhi shkon te gomari dhe i peshperin te veshi, gomari fillon te qeshi me te madhe. I zoti i thote po e bere te qaje ta le grua nje jave. mire thote xhuxhi. Shkon prape te gomari dhe i tregon dicka. gomari fillon te qaje. Po si e bere pyet ai? Xhuxhi i pergjigjet: heren e pare i thashe se un e kam me te madh se tatin. Heren e dyte ia tregova

wxz
19-01-2007, 03:31 PM
Emrohet nje polic i ri.Ditene pare te punes i takon ta beje turn i trete.Hipen ne furgon dhe shkon me koleget te vendi i sherbimit.Ngaqe skishin se ca te benin filluan te tregonin barcaleta,por menyra e tregimit ishte e ēuditshme.(Ngaqe te gjitha i dinin,thonin vetem numra,dhe policet qeshnin)Polici i ri habitet:
-Ore po pse qeshni kure njeri thote nje numer?
-Shiko-i thote njeri-ne i kemi mesuar per mendesh dhe biles nju kemi vene numra,sa po thuhet numri ne e dime se per ca barcalete behet fjale dhe qeshim.Kaq.
-Aha,mire.
Njeri atje thote 7.Qeshin.Tjeteri thote 2.Qershin.9 thote nje tjeter.Qeshin.5 thote dikushi.Qesh vetem polici i ri.Mbi te kercasin shuplakat.Ai i habitur pyet:
-More po ca ju bera?
-5 eshte me polic. Idjot-pergjigjet njeri nga ata

wxz
19-01-2007, 03:32 PM
Njė njeri nget nė autostradė motorin e tij, dhe madje pa kokore. Papritur dicka e godet nė kokė. Habitet miku.. ndalon djathtas dhe shikon se kishte goditur njė kanarinė. E merr tė gjorėn ta varrosė, por pak mė pas shikon se nuk kishte ngordhur akoma, kėshtu qė e merr nė shtėpi, e mjekon dhe e vendos nė njė kafaz. Pas pak kohėsh zgjohet kanarina.. shikon pėrreth, kudo e rrethuar me kangjella.. mbulon fytyrėn me krahėt dhe thotė: - Bo, bo.. e vrava tė gjorin !!!

wxz
19-01-2007, 03:32 PM
Nje mesues historie i vjeter dhe i pa shkolle del ne pension.Ne vend te ti emrohet nje i ri.Hyn ne nje klase dhe vendos te ju bej ca pyetje nxensve per te pare nivelin e tyre.Ai i pyet:
-Kush e mori kartagjenen?
Nxensit rrine si te shushatur.Perserit pyetjen,por asnje nuk pergjigjet.Atehere vendos ti pyes me te caktuar.Ngre njerin:
-Qafsha nenen se kam marre une mesues.
Ngre nje tjeter.
-Per koken e babit qe as se kam marre dhe as qe e di kush e ka marre.
Mesuesi i ri nxehet,merr rrugen drejt drejtorit,hyn ne zyre dhe i thote:
-Shume mbrapa i ka lene paraarrdhsi ime ata nxenes,une i pyes se "Kush e mori Kartagjenen?"dhe ata me pergjigjen se nuk e kemi marre ne.
-Hem ,pergjigjet drejtori-thjeshte fare,mblidhu te gjitheve leket dhe blej nje kartagjene te re.

wxz
19-01-2007, 03:33 PM
kryej nje konkurs . kush do kapte me shume lepuj te eger. Pjesmarres ishin punojsit e administrates shteterore. Nga bashkia, prefektura, zjarrfiksit, telekom, dhe agjentet e policis. Kishin nje dite afat , ne fund te dites komisioni qe kryente kontrollin nzori rezultatin. bashkia-0 prefektura -0 telekom-0 zjarrfiksit-1 kur shkojne te agjentet e policis kishin kapur nje lepur dhe e kishin marre ne pyetje. duke gjuajtur me pellemba e pyesnin - trego ku jane fsheur te tjeret.

wxz
19-01-2007, 03:34 PM
nje djale qe i dukej vetja trim shkon ne qytet me kale dhe e lidh afer nje lokali
pasi ben nje xhiro kthehet dhe e sheh kalin te lyer me boje te kuqe
i nxehur dhe duke share hyn ne lokal
kush ma leu kalin i q............ i befsha kete e ate
ngrihet nje burre trup madh e trim e i pergjigjet se e leu ai
e sheh se nuk mund te zihej me te e trembet
po mire i thote ajde shkoi doren e dyte se e para u thah

wxz
19-01-2007, 03:34 PM
Tre lakuriq nate nisen nje nate per kismet!mbasi kishte kaluar rreth 2 ore te tre takohen dhe tregojne se si kaloi nata per secilin prej tyre... i pari ishte bere gjak qe ne mes e poshte..."e shikoni si jam bere thote me ēau nje mace me thonj se doja ti merrja peshkun qe po hante..." i dyti ishte bere gjak qe ne mes e larte..."ishte nje plake thote doja t'i merrja ēanten po me goditi..." i treti ishte koke e kembe tere gjak..."po ti more ku u bere ashtu-i thone shoket?!"hajdeni me mua i pergjigjet..."e shikoni ate kembanen e asaj kishes...epo une s'e pashe...

wxz
19-01-2007, 03:35 PM
ishin 3 lakuriq nate dhe po rrinin ne nje tel.dy po rrinin me koke poshte ndersa i treti po rrinte me koke larte.dy lakuriqet po pyesnin veten:ej po pse ky po rri keshtu?.............dhe tjetri i pergjigjet:duhet ti kete rene te fiket

wxz
19-01-2007, 03:36 PM
ishte nje dimer i ftoft dh dy gjuetar dalin ne gjueti dhe e shohin nje thmi te voel ne bor the e pyesin qfar po ban ai tha po rrezitem po si porrezitesh ne bor ai tjetri e pyet a mos e pave ndonje lepur ai tha po a ish kan mashkull a femer ai mashkull pse ja ja pave ti a jo nuk ja pash po r lepri me tha se nese i sheh dy gjuetra thuj ma hankshin ka*in te dyt.

wxz
19-01-2007, 03:36 PM
Nji dite lepuri sapo kishte dale nga nji club i pire drase, duke ecur per ne shpi u lodh dhe u ul te clodhej nje nji peme, pas pak e ze gjumi se kish pire shum.
Nga mezi i nates dy ujq qe uritur i siell rruga tek pema qe ish shtrir lepuri, keta e shohin dhe njeri prej tyre thote do ta ha une ujku tieter thote po pse ti? ta ha une pas nji debati te madh te dy ujqit zihen rende kafshohen me njeri tietrin dhe ngordhin.
Kur ardhi mengjezi lepuri u ngrit i she ujqit te ngordhr dhe thote: uuua po gjithmon qe pi une do ta bej nji budallek?

wxz
19-01-2007, 03:37 PM
in mes te pyllit ariu kishte bere nje lokal.
cdo dite lepuri vinte e theshte: ka ndonje te FORT ,ujku , luani, ariu nuk thane asgje . lepure vete te nesemen e thote perseri te njejten - kur vete per here te 3 there me se te larte A KE NDONJE TE FORTE - ujku i pergjigjrt une jane i forti - lepuri: kamarier nje bire te ujku.

wxz
19-01-2007, 03:37 PM
NJE DJALE PYET TE JEMEN: O MA PO ZOTI ESHTE I BARDH APO I ZI?
E EMA: NUK ESHTE AS I BARDH E AS I ZI.vazhdon djali:PO ZOTI ESHTE FEMER APO MASHKULL?
E EMA:NUK ESHTE AS FEMER E AS MASHKULL.
atehere djali thot:atehere Zoti eshte Majkell Xhekson ?????

wxz
19-01-2007, 03:38 PM
Ne kopshtin zoologjik nuk kishte Majmun edhe nje punonjes i kopshtit zoologjik i thote shokut qe ishte pa pune:
-Te kam gjetur nje pune por duhet te vishesh si majmun dhe te hipash neper peme kur te vijne femijet
Mire thote ai dhe shkon aty dhe vishet si majmun
por duke kercyer neper peme bie nga pama por bie ne kafazi i Luanit dhe filloi po bertiste dhe po kerkonte ndihme.Dhe Luani i thote:
-Po pusho mor Trap se do na pushojne nga puna qe te dy.

wxz
19-01-2007, 03:38 PM
Nje burre kishte tre ***** dhe vendosi te behej operacion per te hequr nje .Per te kryer operacionin ai mori 5 kirurget me te mire ne bote.Pasi operacioni perfundoi me sukses kirurget e pyeten se si ndihej
-Ndihem si Maradona,tha ai
Pseee?-e pyeten doktoret.
-Se u deshen 5 veta per te me hequr topin.

wxz
19-01-2007, 03:39 PM
Nje Person Si Ti Kur Ha Nje Mize Ka Me Shume Tru Ne Stomat Se Sa Ne Koke.

wxz
19-01-2007, 03:40 PM
Disa shkenctare marrin per eksperiment Miun qe te provoje tre pijet me te forta ne bote.1, shmpanjen Franceze,2 vodken Ruse,dhe 3, dhe rakine e Shqiptarit.E pin Miu shampanjen dhe asnjigjo,pastaj ja fut i t'pime vodkes del Miu nga dhoma i cik si itrullos, kur pi Miu rakine e Shqiptarit del jashte dhe thote:" Ku eshte Macja se do ja q* R**T"

wxz
19-01-2007, 03:41 PM
Nje dite miu i thote xhirafes te qihen me njeri tjetrin dhe xhirafa pranon.E para e qi xhirafa miun dhe miu gati sa nuk ngordh nga dhimbjet.Me pas i erdhi rradha miut.Filloi miu te qinte xhirafen por xhirafa nuk ndjente gje.Duke u qire nga miu ne te njejten kohe xhirafa po ecte dhe pa dashje godet me koke nje peme dhe bertet OOOOUUUU!Miu qe po e q*nte nga prapa i thote
-Vuj , K***E Vuj.

wxz
19-01-2007, 03:42 PM
Ne nje hotel ne vlore tek po prisnin per tu nisur per ne itali ne nje dhome po rrinin tre persona,nje nga tirana,nje nga durresi dhe nje nga shkodra.tiransi pyet durrsakun,a keni myshkonja andej nga durresi ne kohe vere?durresaku i pergj,po ore si jo,ato myshkonjat tona kur te pickojne ta bejne vulen sa nje dy lekesh thot durresaku.po andej nga tirana pyet durresaku tiransin?uuuu andej nga ne kur te pickojne ta bejne vulen sa nje 10 lekesh thote tiranasi.po ju nga shkodra a keni e pyesin keto te dy shkodranin?si gjith kund pergj shkodrani edhe nga ne.po andej nga ju te pickojne e pyesin perseri keto shkodranin?andej nga ne kur te sulen per te te pickuar njera te ngre carcafin kurse tjetra te ngul thepin.

wxz
19-01-2007, 03:42 PM
Nje xhaje futet ne nje kafene:
Xhaja :- kamarjere.
Kamarierja :- urdheroni.
Xhaja :- nje kafe te lutem.
Kamarierja :- ja tani. dhe pas nja dy minutash i dergon xhajes kafene, dhe dy pao te vogla sheqeri, per tia hedhur kafese.
Xhaja :- une te porosita vetem kafe moj vajze dhe jo sheqer!
Kamarierja :- mos u merzit o xhaje, se sheqerin e ke pa leke !
Xhaja :- me te vertete eshte falas sheqeri?
Kamarierja :- po, po, falas eshte !
Xhaja :- e po mire pra. ma bej dhe nje kafe dhe nja 5kg sheqer.!

wxz
19-01-2007, 03:43 PM
Kush e dine pse nje polic nuk di ta shkruaj numri 11???????? Nuk dine cili 1 (njėsh) ta vendos tė parin.

wxz
19-01-2007, 03:44 PM
Ishte nje njeri qe ishte semure dhe donte te behej operacion.U mblodhen te gjithe atje tek spitali dhe filloj operacioni.Mbas ca oresh doli doli doktorri nga salla operacionit dhe tha qe: Operacioni shkoi me sukses por pacienti vdiq.

wxz
19-01-2007, 03:44 PM
Nje nate Nastradini beri shamate me te shoqen,dhe ajo e shty poshte shkalleve duke bere nje zhurme te madhe.
Te nesermen,komshiu qe kish degjuar shamaten dhe zhurmen e Nastradinit qe binte nga shkallet e pyet:
-More Nastradin,mbreme nje zhurme e madeh ishte nga shtepia jote,ca ka ndodhur?
-Hem,gruaja hodhi nga shkallet pallton time.
-Palltoja te beje aq shume zhurme?Pyet si me habi komshiu.
-Po,palltoja por isha dhe une brenda.

wxz
19-01-2007, 03:45 PM
Nje grua shkon tek prifti dhe i thote:At jam jashtezakonisht e shqetesuar.Pse?-e pyet prifti.Me kane dhurauar nje papagall qe flet dhe me thote :Vdis moj plake e shemtuar!Prifti i thote une do te te jap hua papagallin tim qe eshte iedukuar dhe lutet.Per 1 jave dhe papagalli jot do te behet si i imi.Pas nje jave gruaja shkon tek prifti me e shqetesuar se kurre.Cndodhi e pyeti prifti.Papagalli im eshte po i njejti tha ajo.Po i imi cthote pyeti prifti.O zot degjoi lutjet tona.!

wxz
19-01-2007, 03:45 PM
Nje Dite Po Udhetonte Me Avjon Nje Papagall Dhe I Zoti I Tij ,po Porosit Picka Per Te Pire Papagalli Por Me Te Shara,njeher Dyer Dhe Thot Dhe I Zoti Me Mendje Kur E Shane Papagalli Squardistin Pse Mos Ta Shaje Dhe Une Dhe Fote:me Sidhe Dhe Mua Pepesi O ***** Dhe Squardisti U Nevrikos Pa Mas Dhe Tha:cme Keni Care K...... Dhe I Holli Nga Dritarja .e Pyhet Papagalli Te Zotin Di Te Fluturosh Jo I Pergjigjet I Zoti E Po C'te Nenes Kishe Qe E Shaje Squardistin.

wxz
19-01-2007, 03:46 PM
neser eshte dita nderkombetare kunder plerave.JEP EDHE TI NDIHMEN TENDE, GJEJ NJE KOSH DHE FUTU BRENDA.

wxz
19-01-2007, 03:46 PM
nje shkencetar mer pleshtin per te zbuluar sa me shume per te. e mer pleshtin dhe i pret fletet e i thote -kerce. pleshte pa nje dy kercen. shkencetari shkruan. -Raporti 1 pleshtit po ti presesh fletet kercen. dhe mer e i pret kembet dhe i thote, -kerce. pleshti hic, -kerce, dhe nje -here, i thote, pleshti prap hic. dhe shkruan. -Raporti numer 2 pleshtit ti presesh kembet sdegjon nga veshet.

wxz
19-01-2007, 03:47 PM
NJE DJAL PYET POLICIN XHAXHI POLICI
SA ESHT ORA JA KTHEN POLICI 8 PA 5min I THOT DJALI NE OREN 8 HAJDE ME HA M'''''''TIN
POLCI E NDJEK ME VRAP NDERKO KALON XHAJA DHE PYET POLICIN PSE VRAPON SE DJALI ME THA SA ESHT ORA DHE JA TREGOVA 8 PA5 AI MA KTHEU NE 8 HAJDE MA HA DHE XHAJA JA KTHEN PO MOS VRAPO SE SKA VAJT 8 FIKS,,,

wxz
19-01-2007, 03:48 PM
Nje anglez shkon ne restorant me qenin e ti.Ulet ne nje tavoline dhe i vjen kamarjeri.Burri porosite se ca do te hante dhe te pinte.Kamarjeri e pyet per qenin se ca donte ti merrte.
-Pyete vete,pergjigjet burri
-Mos u tall tani,po me thuaj se ca do te te sjell per qenin.Qeni jot eshte si te gjithe te tjeret,nuk flet!
-Veme bast me 100 paund,i thote burri.
-Dakort,thote kamarjeri,drejtohet drejt qenit dhe e pyet se ca donte te hante.Por qeni as qe flet.Kamarjeri merr bastin dhe largohet.Burri mbaron vaktin se ngreni dhe ngrihet i merzitur dhe del.Rruges pyet qenin
-Si nuk fole?Me humbe 100 paund.
-Neser do te flas,pergjigjet qeni-kur te vesh bast me 1000 paund.

wxz
19-01-2007, 03:48 PM
Ariu kishte hapur nje qebaptore, dhe shkon lepuri ne mengjes dhe e pyet.
lepuri-A ke 500 qofte???
ariu-jooo mer vella, ku ti gjej?
Dhe keshtu te nesermen vjen prap lepuri.
lepuri-A ke 500 qofte??????
ariu-jo pra jo. ta thash dje qe nuk kam
Dhe keshtu nje muaj rrjesht lepuri ja nxiu jeten ariut derisa nje dite ariu nuk flen gjithe naten dhe vendos ti beje qoftet. I lodhur dhe i rraskapitur deri ne maksimum i mbaron qoftet dhe pret lepurin te vije. ne fund lepuri vjen dhe e pyet si gjithmone
lepuri-A ke 500 qofte???
ariu-Pooo, i kam
lepuri-Po ci do mer vella aq shume, ku shiten ato...!!!

wxz
19-01-2007, 03:49 PM
Shkojne miu dhe elefanti ne plazh dhe miu zhvishet dhe futet ne uje.Pas pak del elefanti ne breg dhe e therret miun me te madhe"ooo mi hajde shpejt".Kur vjen miu ishte lodhur dhe i thote "Ca do mer?".Vetem kur ja plas elefanti"Ik,Ik"."Po pse?"."Po ik se kujtova se kishe marre rroba-banjot e mia.

wxz
19-01-2007, 03:49 PM
Ne pyll u ndertua nje supermarket, dhe te nesermen qe ne mengjes ishte bere nje radhe e madhe per te hyre brenda. Lepur vete dhe shikon nje radhe te gjate. mundohet te kaloje perpara kur e kam ari dhe thote "ku vete ti une kam ketu qe ne 5 te mengjesit". E mer ariu lepurin dhe e hedh mbi peme. Prape lepur mundohet te kaloje kur e ze dhelpra dhe ben po te njejten gje. Mundohet per here te trete, kur ujku e merr dhe e hedh mbi peme. Keshtu lepur nxjer celesat nga xhepi dhe thote " Me plasi .... s'e hap fare dyqanin.

wxz
19-01-2007, 03:50 PM
Luani porosiste gjithnje ujkun te dilte dhe ti blinte cigare ne qytet,kur kthehej e rihte se ja kish sjell te forta.Diten tjeter ja sillte te buta,po luani prap e rrihte se ja kish sjell te buta.
Pas ca kohe ne kete gjendje i kerkon ndime dhelpres:
-Ti je budalla, i thote ajo-Pyete me pare si i do?Te forta apo te buta?
Ujku ashtu beri,sa po e porosit luani te dilte e ti blinte cigare ai e pyet:
-Si i do te forta apo te buta.
Luani pa nje pa dy i thote:
-Prap me floke te gjate ti ujk?
Pastaj vazhdon ta rrahe si me pare.

wxz
19-01-2007, 03:50 PM
kan qen dy vajza dhe kan shkuar ne nji shitore me bler pej dhe e pyesin shitsin o mixh a keni pej te kuq jo bash te kuq po ēati pari,- mixha i thot jo skemi -shkojn vajzat dhe prap kthehen
prap e pyesin mixhen o mixh a keni pej te kaltert jo bash te kaltert po ēati pari,-mixha i thot jo skemi-, shkojn vajzat dhe prap kthehen e pyesin mixhen
o mixh a keni pej te gjelbert jo bash te gjelbert po ēati pari,- u merzit mixha dhe i tha jav ēifsha nonen " bith" jo bash ne bith po ēati pari.

wxz
19-01-2007, 03:51 PM
hajdari kishte kohe qe nuk kishte shkuar me ne greqi .nje dite vendos qe te shkoje prap .kur shkon pronari qe kishte e pret dhe i thoter qe kishte nje problem se dhoma qe kishte pasur ai ishte kthyer ne nje stalle dhe shkishte ku ta vinte te flinte.hajdari i thote se ska problem se fle te mullari.pronari i thote,se kishte nje ide ,qe hajdari te flinte me bejbin,gocen e pronarit.po ajdari thote; jo jo se ska problem se fle te mullari me mire.pastaj thote me vete me mire te mullari se te rri tere naten pa gjume te degjoj beben te qaje.dhe fle te mullari.te nesermen ne mengjes para syve te hajdarit kalon nje vajze shume e bukur qe e le pa mend.pastaj vjen pronari dhe e therret hajdarin.i thote;hajdar kjo vajza eshte bejbi goca ime ,hajdari i zgjat doren dhe i thote bejbit shqip;une jam hajdari qe mu thafte **** E qe fjeta mbreme te mullari.!

wxz
19-01-2007, 03:52 PM
nje shqiptar vete per te vene leke ne bank po kishte shum rradhe.pas 1 ore i erdhi radha.arktari i thote cfare doni ju lutem,shqipt i prgji dua te ve leke.arketari po mire i thote prit pak,pret pak shqip e i thote he pra ,arkrtari i nevrikosur i thret po prit te thashe.dhe keshtu fidhuan te grindeshin i thote arketari ike se do threse policine.-shqip thire i thote,arketari mer policine ne telefon.polici vjen ne moment dhe shikon qe ne banga nuke kishte njeri polici i cuditur i thota arketarit pse na thire?arket ju thote u ngrinda me nje te huaj .polici po tani ku eshte,arketari i thote iku.policet te cuditur ikin,me vone vete prap shqiptari.kur e shikon arketari i thote po ti ku ishe kur erdhi polici i thot?shqiptari ju pergji po ti nuk e di qe une ne kete ore pi kafen!!!!!!!!!!!

wxz
19-01-2007, 03:52 PM
Vodafoni njofton..nje oferte e re per ju...e bazuar ne inteligjencen tuaj..sa me shume te jesh idiot aq me shum flet...ateher ju qe po lexoni kte barcalet..ju duhet tiu dhurojme edhe nje cel te ri....

wxz
19-01-2007, 03:53 PM
Djali me pistoletė e vret babain nė vend.E kapin policia dhe e dėrgojnė drejt nė gjygj. Gjygjtari hjek dorė nga ky gjykim duke thėnė se nuk mund t'a denoj kėtė djalė,se ky ėshtė djali im. Si ėshtė e mundur...kurė i vrari ishte me tė vėrtetė banai i djalit.

wxz
19-01-2007, 03:53 PM
ishin 2 shoke nga veriu dhe padashje thyhen nje gote. kamarieri vjen dhe iu thote qe duhet te paguanin goten sepse keshtu kishte thene pronarja e cila ndodheshe atje. djemte pranuan dhe kur morren faturen pane cmimin 350lek te reja. njeri nuk durova dhe i tha kamarjerit : po ne nje gote thyhem jo te gjithe kompletin!!

wxz
19-01-2007, 03:54 PM
Nje i dehur shkon ne nje restorant dhe porosit:Nje birre dhe nje garniture.Kamarieri ja sjell menjehere.Pasi hengri dhe piu birren thirri kamarierin,tepaguaj tha:Ngaqe gjerat i ishin dubluar i drejtohet kamarierit:
-Dy birra dhe dy meze.
-Dy birra 200 leke,dy meze 800 leke.
I dehuri nxjerr leket(te gjitha monedha 200)dhe vazhdon duke nxjerre nje.
-Ja 400 ja dhe 400
Duke nxjerre dhe nje 100 thote ja dhe 200.

wxz
19-01-2007, 03:54 PM
1 cift shkojne ne 1 restorant per darke & marin ma*****ona. ky djali hedh kastile 1 qime ne ma*****ona & fillon e zihet me kamarierin, kete te fundit e pushojne nga puna. 1 dite te bukur kamarieri e shikon kete djalin duke i hyre me llap asaj, & i thot:po tani spo ha lesh mor pis, apo doje qe te me hiqnin mua nga puna. djali: a kur ham lesh ham lesh, kur ham ma*****ona ham ma*****ona.

wxz
19-01-2007, 03:55 PM
vete njeri ne restorant,vjen kamarieri dhe i thote -do marresh gje.-po i thote.Porosit per te ngrene dhe thote kur ha une te han te gjithe, porosit per te pire , te pi une te pine te gjithe ..therret kamarierin per te paguar dhe i thote po pagova une do paguajne te gjithe.

wxz
19-01-2007, 03:55 PM
Shkojne dy shoke ne restorant dhe diskutojne.Njeri thote speca te mbushur e tjetri qofte.si perfundim marrin qofte.Njeri fut te paren ne goje e i del me qime dhe e le me nje ane.Te dyten po keshtu.Shkon tek guzhinieri dhe sa donte qe te fliste sheh qe ai nuk kishte nje krah dhe i bente duke e ferkuar ne gjoks.Shkon tek shoku dhe i thete"Shyqyr qe nuk porositem speca te mbush"

wxz
19-01-2007, 03:56 PM
ulet nje xhaje ne lokal dhe i thote kamarieres qe ishte pisk e zeze"Silli xhajes nje got birre ose me mire nje got qumesht se eshte mengjes".Vetem kur sjell kamarjerja got bosh dhe nxjerr cicen dhe e mbush.Kurse xhaja e sheh me habi dhe thote pasi iken ajo "Shyqyr ndravo mendje".

wxz
19-01-2007, 03:57 PM
Berisha po hante darke me bshkeshorten e tij. Pa pritur i shkohet ne tualet dhe pyet kamarierin: Ku ndodhet tualeti? Kamarieri i pergjigjet: ne krah te majte te benakut. Berisha i nevrikosur shton: Un e di se e bej ne breke dhe majtas nuk shkoj.

wxz
19-01-2007, 03:57 PM
Nje vlonjat shkon ne nje restorant per te drekuar me nja dy shoke, pasi mbarojn se ngreni vlonjati ngrihet per te shkuar ne tualet por pa hyre mire pastrusja e restorantit i thote, me falni por aty eshte tualeti per femra, dhe vlonjati me edukat i kethen pergjigje, me falni zonie po ky imi per cfare eshte!

wxz
19-01-2007, 03:58 PM
Ishin Dy Shoqe,nje Bjonde Dhe Nje Brune.bjondja Shikon Burrin E Brunes Qe Eshte Duke U Futur Ne Nje Dyqan Me Lule.i Thote Bjondja Brunes Shiko-shiko Burri Jote Nuk Eshte Ai Me Lule Ne Duar?,brunja I Pergjigjet,dhe I Thote ;aman Prape Sot Do Te Me Leje Me Kembet Hapur.dhe Bjondja I Thote Po Pse Nuk Keni Vazo Ne Shtepi?..

wxz
19-01-2007, 04:00 PM
Kishin qen 3 gjerman te trash.Edhe ata duhej me msu ka 1 fjal shqip.Gjermani i pare e ka msu fjalen UNE kurse gjermani i dyt e ka msu fjalen PER 5 KILLA SHEQER kurse gjermani i tret fjalen URRAAA.Edhe behet 1 vrasje ata qellojn ne vendin e ngjarjes.Vjen policia edhe pyet kush e ka vra ket njeri.Gjermani i par thot fjalen qe e ka msu- fjalen UNE.Polici pyet pse?
Gjermani i dyt tha:PER 5 KILLA SHEQER policia thot eja me shku ne burg.Gjermani i tret tha:URRA pasi qe e ka msu veq qat fjal.

wxz
19-01-2007, 04:00 PM
Nje ndertese po digjej dhe te pa shpresa po qendronin ne catine e saj tre vajza, nje brune, nje flokekuqe dhe nje bionde. Zjarrfiksit po rinin poshte me nje batanie te hapur dhe ju thoshin vajzave te hidheshin se ata do ti prisnin se nuk kishin rruge tjeter per te shpetuar. E para merr guximin brunja dhe hidhet, por zjarrfiksit nuk e llogariten mire se ku ta mbanin batanien dhe ajo u perplas ne tortuar. Dy vajzat e tjera te tmeruara nuk dinin cfare te benin, por flaket po mbulonin dhe catine keshtu qe u hodh dhe flokekuqja por dhe ajo pesoi te njejtin fat si dhe brunia duke u zgerlaqur ne tortuar si nje domate e shtypur. Mbeti vetem bjondja dhe nga poshte po i luteshin qe te hidhej se nuk kishte rruge tjeter. Bjondja e lemerisur i thote zjarrefikesve: Lereni batanijen ne toke dhe largohuni prej saj se nuk kam besim tek ju, pastaj une do te hidhem.

wxz
19-01-2007, 04:01 PM
Nje ēoban grek po kthente ne stan delet e tij.Duke ecur per gjate shinave te trenit degjon nje zhurme cuf cuf....Pooooooooo....Poooooo,por nuk ja ve veshin.Kalon treni dhe ja shtyp te gjitha delet.Behet per vdekje i shkreti.
Pas ca kohesh zbret te e bija ne Athine.Ajo e pret me gezim dhe fillon shpejt e shpejt te beje gati darken.E dinte se flinte shpejt,ēoban hesapi.Ve tenxheren me presion ne zjarr dhe pas pak ajo ja fillon te beje cuf cuf ...cuf.Ēobani e degjon zhurmen dhe i therret te bijes:
-Kemi ndonje ēifte apo rrevole ne shtepi?
-Po kemi,pergjigjet ajo.
-Sille shpejt,ajo i sjell nje ēifte dhe ky menjehere e mbush dhe qellon mbi tenxheren.Shperrtheu e tera si nje bombe.
-Po ēa ben o baba?I drejtohet e bija.
-Degjo bije,i drejtohet i ati-Keto gjera vriti sa te jene te vogla,se kur te rriten te ēfarosin krejtesisht.

wxz
19-01-2007, 04:01 PM
Dy shoke takohen pas shume vitesh ne rruge dhe fillojne te pyesin njeri tjetrin.
-he,si po ja kalon-i thote njeri.
-mire,me mire,po ja shkova parvjet ne plazh dhe me mbeti gruaja shtatzene.
-po pse?
-nuk e di,tha burri.
-Mire kjo po edhe vjet shkova ne plazh dhe prape me mbeti gruaja shtatzene.
-Po kete vit si do ja besh?-e pyeti shoku
-Kete vit e kam vendosur-iu pergjigj-do ta marr edhe gruan me vete.

wxz
19-01-2007, 04:02 PM
Nje djal i ri merr ne ferrarin e ti nje plak.Pasi e falenderon djalin,plaku nis dhe e pyet:
-Sa e ke blere kete makine mor djale?
-200 000$-pergjigjet djali
-Shtrejte e paske marre
-Po,po ti e shef sa e bukur eshte,sedile lekure dritare qe hapen dhe myllen me buton,e shpejte,pa defekte...
Duke folur djali sheh nje prostitute ne rruge dhe i bie bories,e hap xhamin me buton dhe vajza fut koken brenda per te biseduar,djali e mbyll del nga makina dhe ....
Kur kthehet ne makine liron vajzen dhe i drejtohet plakut:
-E shikon se edhe perse e dua une kete makine?
Plaku mendohet nje here dhe i drejtohet djalit:
-Mire ,mire po nje dere e saje sa ben?

wxz
19-01-2007, 04:03 PM
takohen 2 genjeshtar. te ne thote i pari ben aq vape sa pulat i kane hequr puplat fare. thote tjetri- te ju qenka mire po andej nga ne qe u japim pulave akullore se i bejne vezet e ziera.

wxz
19-01-2007, 04:03 PM
Njė i vafėr qė rrinte rrugėve dhe kėrkone lėmosh , ishe me fat .
Njė njeri i jepte ēdo ditė nga 1 euro kėtij tė varfėri .Pas njė kohe tė gjatė , ky zotriu filloi ti jepte vetėm 50 cent .
I varferi u nevrikos shumė dhe njė ditė i thotė : Zotėri po ju gjithmonė mė keni dhėnė nga 1 euro e pse tash vetėm 50 cent .
Zotriu ia kthen : Po kam filluar tė ndėrtoj shtėpin pėr vete dhe me duhet tė kursej pak qė ta ndėrtoj . E ky i varfėri ia kthen : More zotėri po jua a me parat e mia po ndėrtoni shtėpinė ???

wxz
19-01-2007, 04:04 PM
Ishin nje here dy hajduta duke vjedhur ne nje dyqan,papritur vjen nje polic dhe i shikon.Hajdutet sa shikojne policin turren me vrap.Polici fillon dhe i ndjek nga mbrapa,turru cunat turru polici turru cunat turru polici ... keshtu vazhdun deri me nje fare vendi dhe polici u lodh dhe i therret:
-Po ndalo mor bir kurve se me lodhe. Neri prej hajduteve e degjoi dhe ndaloi i tha shoku:
-Pse ndalove? Hajd vazhdojm te ikim.
-Jo , jo - i tha ky qe ndaloi - ik ti ik se mua me njohu.

wxz
19-01-2007, 04:05 PM
Nje burre e nje grua dalin xhiro.Me vete marrin edhe djalin e tyre 7 vjec.Rruges ishte mbytur nje grua dhe njerezit ishin mbledhur rrotull per ta pare.Gruaja meqe ishte nudo nje polic i kishte vene kapelen tek vendi.Djali i thote babait:
-Siko sa shume njerez jane mbledhur atje babi.
Babi:Jane mbledhur kot.
Djali:Te shkoj te shikoj ?
Babai:Ne rregull.
Kur kthehet djali e pyet babai:
-Ē'fare po ndodhte atje ?
Djali:Asgje interesante.Nje grua po lindte nje polic.

wxz
19-01-2007, 04:05 PM
Duke udhetuar neper qytet, njeri futet gabimisht ne nje rruge njekalimshe. Ne moment degjon nje fershellime bilbili. Duke menduar se mos ka qene ndonje femi, ai vazhdon rrugen. Nuk kaluan disa sekonda kur nje polic me motor i bllokon rrugen. - Ju shoku qytetar, a degjoni nga veshet? - Jam i sigurte se degjoj me mire se ju, pergjigjet ai.- Atehere kur ju degjuat qe une i rashe bilbilit pse nuk ndaluat? - Kujtova se i re per qef. - Ashtu he?, i thote i nervikosur polici. Si e keni emrin? - Ju me ndaluat, prandaj eshte normale te prezantoheni ju i pari, si ju quajne? - Izet.- pergjigjet polici me plot goje. - Ashtu he?,Mire atehere mua me quajne Dyzet.

wxz
19-01-2007, 04:06 PM
Nje polic po udhetonte me makine e ti ne autostraden Tirane-Durres, nderkohe ne radio degjon zerin e shefit:
-652 je gje ne rrugen Tirane-Durres?
-Po, pergjigjet polici-cili eshte problemi?
-Nje makine po levize ne krah te kundert, perpiqu ta gjesh dhe ta ndalosh, jep urrdher shefi.
-Ehuuuu o Shef, ketu te gjithe jane ne krah te kundert.