![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|||||||
| Chat | Regjistrohuni | Ndihmė | Lista e Anėtarėve | Kalendari | Albumi | Kėrko | Postime te reja | Shėnoji Forumet si tė Lexuar |
![]() |
|
|
Veglat e Temės | Shfaq Modėt |
|
|
#1 |
|
Founder-IRCop-FotoR
|
Happy B.day Amanda My Best Friend Forever ![]() Sot ndoshta ka shumë njerëz që ta urojn ditëlindjen, afër teje jam tash por do të doja te isha gjithmon sepse miqesia dhe shoqeria me ty më bën të jemë më i lumtur dhe më i vlersuar " faleminderit" dhe dije se ndër vëndet ma të thella të zemrës sime je ti shoqe e dashur......, dëshiroj që kurr mos të largohet gëzimi prej teje. Jeto, duaj, qeshu këto kurr mos të ndahen nga jeta jote!Do të me duheshin shumë fjalë për të bërë urimet e pafund që meriton por po të them me thjeshtë nga zemra ashtu siç je edhe ti vetë e thjeshtë urime ditelindjen u befsh 100 vjeçe!!!!!! Te dëshiron shoku Albert Camaj ![]() ![]() UrImEeEeEeEe
![]() Herėn e fundit ėshtė Redaktuar nga Mr_MAGNET : 28-06-2010 nė 11:24 PM. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Super Moderator
Anėtarėsuar: Jan 2006
Vendndodhja: N.Y
Postime: 15,157
Rrespekti: 303
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Amanda Urime Ditelindjen i gezofsh edhe 100 Pranvera te tjera si eshte mesemiri per ty e me te gjitha te mirat e Bote
Fati, Lumturia paqa dhe dashuria ju percjellshin ne jeten tuej Zoti te Bekoft ne rrugen e jetes Kjoft E Bukur Jeta Per Ty Ashtu Siē Je Edhe ti Vet Ylli Kenges Shqiptare ![]()
--------------------------------------------------- Jam Krenare Qe Jam Shqiptare(Malsore).Grudjane" Faculeten e Malesores e Mbaj me Krenari Rreth flamurit tė pėrbashkuar, Me njė dėshirė dhe njė qėllim, Tė gjithė atij duke iu betuar, Tė lidhim besėn pėr shpėtim At Gjergj Fishta. Lahuta e Malcis Herėn e fundit ėshtė Redaktuar nga GRUDJANE : 07-05-2009 nė 06:39 AM. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Moderator
Anėtarėsuar: Jul 2008
Postime: 737
Rrespekti: 171
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pėrzėmerėsisht ta uroj ditėlindjėn nga Kosova ku kėnga dhe zėri i juaj ndėgjohet mė kėnaqėsi,fati,shėndeti jeta e lumtur qofshin me ju gjithmon,tu plotėsofeshin deshirat qofsh e lumtur nė jetė u befsh 100 vjeqe,Gėzuar.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Anėtar aktiv/e
Anėtarėsuar: Nov 2006
Vendndodhja: USA
Postime: 512
Rrespekti: 103
![]() ![]() ![]() |
Gezuar Ditelindjen edhe 100 vjet te lumtura.
urimeeeeeee |
|
|
|