![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|||||||
| Chat | Regjistrohuni | Ndihmė | Lista e Anėtarėve | Kalendari | Albumi | Kėrko | Postime te reja | Shėnoji Forumet si tė Lexuar |
![]() |
|
|
Veglat e Temės | Shfaq Modėt |
|
|
#1 |
|
Anėtar Fillestar/e
Anėtarėsuar: Aug 2006
Postime: 98
Rrespekti: 52
![]() |
E kam instalua antivirusin Panda Plantium... e spo muni me uninstall asqysh, kam provua en control panel add remove por sma remove, kam provua me shkua start all programs panda e me ba aninstall e e ka i X ajo uninstall edhe kur i kliki nuk em del gja... kam search edhe ne google me hjek me shkua run me shkrua regedit e me pshij edhe jatje as ajo spom ban ... Kur ja baj close automatic protection ater as en internet smuni me hij ... en mujshi mem kallxua si me hjek se ma ka pru gusht, va di per ner
... Kaloshi kohen e mir ![]() |
|
|
|
|
#2 |
|
Anėtar i/e Rrespektuar
|
hahahahha Trieshjani, gusht e gjalle kjeke, por Zotin n'nime e pach!
Qitro he burr, se ka pas edhe ma shtire se ti. Mos na korit, e me tha se t'a ka pru gusht nji "antivirus". Une po baj shyqyr qe nuk eshte "virus" se ater kishe me ken n'hall. Uroj t'a zgjedhish kete problem me fal se nuk merrem vesh ne keto gjera. Pak hajgare Trieshjani, besoj se nuk e keqkupton Tung shqipe!
|
|
#3 |
|
Anėtar Fillestar/e
![]() |
Fisnike pache pikkkk faqen e bardh
, qysh en 4 sahati tue munua me hjek, e asqysh... pak par thom hajt t'hi en forum bela em ka shkrua dokush doj "solution" se si me hjek jata e lexova jat shkrimin tat e qesha me za lol...em kalou igrim se jetu tan diten kjech pij e lodh... edhe pas chi lexova tue search e gjeta solution hahahahahah Ma kaloshi kohen e mir e en past nojkush tnjajtin problem shkruani se u nimoj sit di ... |
|
|
|
|
#4 |
|
Anėtar Fillestar/e
Anėtarėsuar: Oct 2006
Vendndodhja: Jetoj Ne Tropoje..!
Postime: 82
Rrespekti: 60
![]() |
Shko Ke My Computer Dhe Kliko Ke Ad Or Remove Programs.! Aty Te Hapet Njefar Faqjeje Dhe Shko E Kliko Ke Emri I Programit Qe Don Me E Shly Dhe Kliko Ke Change/Remove Ose Remove ..!
|
|
#5 |
|
Fillestar/e
Anėtarėsuar: Nov 2006
Postime: 24
Rrespekti: 0
![]() |
shko ne all programs edhe gjeje ate antivirusin edhe kliko me tastin e djatht te mausit mbi te edhe bone delete,mandaj shko ne control panel add remove programs edhe bane remov prej aty.
|
|
|
|
|
#6 |
|
Fillestar/e
|
une nuk e kam pas kurr te instalum ket anti virus po menoj mos e ka siteminin sikur te DEEP FREEZIT me cd qka shkon unistall dmth. e shtin CD dhe shkon sikur install por ti shkon unistall tung ishalla ka sukses
|
|
|
|
|
#7 |
|
Anėtar Fillestar/e
Anėtarėsuar: May 2006
Vendndodhja: jashte shteti
Postime: 26
Rrespekti: 0
![]() |
A din anglisht Trieshjani?
Qe nje website ku nje person si ti ka te njejtin problem: http://board.softpedia.com/index.php...ic=47&hl=panda programet qe e udhezojne te perdore gjenden me poshte: http://www.get-in-control.com/msconfig-cleanup/ dhe 1 nga keto 4 te kategorise #11 http://www.techsupportalert.com/best...ilities.htm#11 Pac fat pra :) |
|
|
|
|
#8 |
|
Anėtar Fillestar/e
![]() |
Flm shum... pachi faqen e bardh se e hjeka ... gjith tmirat tanve
Amanet un'jam t'u lanƫ Me ruejtƫ gjanƫ, me kqyrun sta'n, Armƫt e mbushme mos me i dhanƫ, Me shokƫ tuej kurr mos m'u xanƫ, Mos m'u xanƫ, as mos m'u nga Pse n'ditƫ t'gushtƫ kƫta u gjinden vlla Si me pushkƫ ashtu me uha. Me iu ruejtun shakƫs turbueme, Me iu ruejtƫ, po, grues sƫ lshueme; Vendin tuaj m'e dashtƫ pƫrore, Me ruejtƫ besƫ, mos me Ƨartƫ ndore. |
|
|
|
|
#9 | |
|
Admin,Webmaster & IRCsop
|
Citim:
Shpresojme se edhe nete ardhmen dotju vini ne ndihme personave qe dot kerkojne ndihme ketu! Mire mbetshi!
|