![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#1 |
|
Anėtar Fillestar/e
Anėtarėsuar: Jan 2006
Vendndodhja: London
Postime: 133
Rrespekti: 56
![]() |
Ketu Vetem tu tregoje Admin Sop ce ky Person do me bejne ti fuse Floode MalesiaChat. Se ky Cun Pis Legen nuk i m'bane rregullat si duhet se nje femer len Persoenin me ofendu.e kurse une ja nisi me e Ofendu me n'xorri Jashte!
Pra ta Dini e fundit eshte ce U Tregoje Se Ketij Piss Ja Bej me Floode Malesia Pra Merrnje Parasyshe Se Kam Shume Kohe ParaTije ne Kom. Tung tung sit duani ne daci merrnje parasyshe ne daci jo une vetem tu dal Dakorte!
|
|
#2 |
|
NetAdmin,Moderator&SOP
Vendndodhja: Germany
Postime: 206
Rrespekti: 107
![]() ![]() ![]() |
Malesori kujdes bro se i rregullojm ne keto gjera!
|
|
|
|
|
#3 |
|
Anėtar aktiv/e
Anėtarėsuar: Nov 2006
Vendndodhja: USA
Postime: 512
Rrespekti: 103
![]() ![]() ![]() |
malsori mir ta ka ba si te ka qit jasht a ceka aty jam ken cka ke fol.
te lutem shum malsori mos ofendo as kan se asht keq e marre jena motra e vdhazen shqiptar.une hyna ne chat per te kaluar koh per qef pa te ba gja ty sme le gja pa fhan fjale te kqija si te duket ty djal me sha motren tane dikush ashtu ki pak rrespekt se edhe mua me ke moter se jena shqiptar.mu desht mua me dale nga chati se ty ste qiti kush jasht. edhe aty ishin @ edhe ata kan te drejt te qesin jasht kur ofendon dikan.ju lutem @ te kqyrin edhe pak ma shum cka bahet ne chat.aty kur hy te malesi chat fhot mir se vini te malesi chat kaloshi caste te bukura te gjith shqiptaret ku do qe jan neper bot e jo ofendime e shumm keq me fol ashtu me vajza.malsori rrespekt djal. ju pershendes |
|
|
|
|
#4 |
|
♥ TeTovA ♥
|
Malsori desha te them diqka,se ti nuk ke nevoj me i mesuar @ e dhomes #Malesia se cka te bejn, nuk eshte problemi tek A_Ceka por edhe une kur i lajmeroj regullat e kanalit ti vetem fol e me tregon mua...Sa per A_Ceka ashte cun i mir edhe pa probleme...Nuk mundesh me u anku per nje @ keshtu duke i than cun i pist legen etj etj...Duhet te kesh Info ma shum per me u anku...
Ju flm per mikutimin Albanian^Boy
|
|
#5 |
|
Anėtar Fillestar/e
![]() |
[quote=Albanian^boy;24730]Malsori desha te them diqka,se ti nuk ke nevoj me i mesuar @ e dhomes #Malesia se cka te bejn, nuk eshte problemi tek A_Ceka por edhe une kur i lajmeroj regullat e kanalit ti vetem fol e me tregon mua...Sa per A_Ceka ashte cun i mir edhe pa probleme...Nuk mundesh me u anku per nje @ keshtu duke i than cun i pist legen etj etj...Duhet te kesh Info ma shum per me u anku...
Ju flm per mikutimin Albanian^Boy[/QUOTE Shife Shife kush me meson per kom ti Grupi nese don me dite sa din ti z'gjuar di une fjetun une ke ankesa u futa more axh por hapi syte e badhit! nejsen kur s'ke ide s'kam c'te bej tung tung e per ata Rregullat a eshte cun i mire apo i keq presim Admin Apo Sop ene atehere di une c'me vepru!
|
|
#6 | |
|
Anėtar Fillestar/e
![]() |
Citim:
Perse me u len une ju me Ofendu a????? ene une me nej mos me be ze aaaaaaaaa? jo jo bukuroshe e bukur keto nuk kane me n'dodhe ke une i kane thene nje Fjale Malesorshe sit me Shtrofshe te Beloje nese e din c'fare dmth.nejsen se ti si ke par te gjitha eshte kot me fole me ju per k'te gje presim pres une pres por nje dite kur t'me vine ne maje te Hundes di me Perdore n'dryshe nese nuk e marrin Parasyshe!
|
|
|
#7 |
|
WebMaster
|
Malsori,me vjen shum keq kur po sho kso gjerash ktu te postuera nga Ju.Malsori une te kisha Lutur qe kur te kesh ndonje problem me @ te bash Ankes per @.Mundesh me i Ruejt Longset e me mi nis mua ne mail,e seshte nevoja te folish ashtu ka me ber fllode,sepse seshte bukur.Une te Betohem se nese do e sho se @ eshte ne Faj Automatikisht do e uli nga @!
Kjo Tem Mbyllet ktu!