![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|||||||
| Chat | Regjistrohuni | Ndihmė | Lista e Anėtarėve | Kalendari | Albumi | Kėrko | Postime te reja | Shėnoji Forumet si tė Lexuar |
![]() |
|
|
Veglat e Temės | Shfaq Modėt |
|
|
#1 |
|
тнєктнι
Anėtarėsuar: Jan 2006
Postime: 525
Rrespekti: 90
![]() ![]() |
I Urojm vllait tone Urimit (BOY_UK) Gezuar ditelindjen per shum vite fat e lumturi ne jet te gjitha endrat tu befshin realitet edhe 100 tjera te lumtura
) |
|
|
|
|
#2 |
|
MalesiaStaFF
|
BOY_UK: Urime ditelindjen vella edhe 100 te tjera me gezim e lumturi, fati dhe lumturia te percjellet ku do qe te jesh edhe njeher pra URIME
|
|
|
|
|
#3 |
|
Anėtar Fillestar/e
|
edhe 100 vjec naqe , vec lumturi pac
|
|
#4 |
|
Moderator & SOp
Vendndodhja: Tiranė
Postime: 1,334
Rrespekti: 147
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Edhe 100 vjec u befsh BOY_UK!!!
|
|
#5 |
|
IRCop & SOp #Malesia
|
Faleminderit te gjithve per urimet tuaja dhe ju shpresoj qe te keni nje jete sa me te bukur.
Flmnd
|
|
#6 |
|
Anėtar Fillestar/e
|
waw kush me paska ditlindjen
![]() Urim edhe 100 pranvera te tjera !!! Fat mbaresi dhe lumturi kudo ne jeten tende dhe familjen tende gjithashtu ! Te uroj gjithe te mirat !!! Me respeket njkesohesisht dhe perqafime nga Visi !
|
|
#7 |
|
Malėsia-Staff
|
Urime BOY_UK edhe 101 tjera lali
![]() Fat lumturi ne jete ![]() Gjith te mirat Mariachi
|
|
#8 |
|
Admin,Webmaster & IRCsop
|
Urime me rastin e ditlindjes Urim,te deshiroj chdo te mir ne jet dhe plotesimin e nedrrave hynore te jetes tende....!
U R I M E!!!
|
|
#9 |
|
WebMaster
|
BOY_UK,Urime Per DITELINDJE,tu Plotesoshin te Gjitha DeShirat,edhe 100 Vjet tjera te Lumtura...
|
|
#10 |
|
Super Moderator
Vendndodhja: N.Y
Postime: 15,157
Rrespekti: 303
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Urim me fat ditlindjen edhe 100 tjera me gezime e lumturi ne jet,Tu plotesoshin cdo deshir ne jet ashtu sic te deshiron zemra juaj vlla
U R I M E D I T L I N D J E N! BOY_UK
--------------------------------------------------- Jam Krenare Qe Jam Shqiptare(Malsore).Grudjane" Faculeten e Malesores e Mbaj me Krenari Rreth flamurit tė pėrbashkuar, Me njė dėshirė dhe njė qėllim, Tė gjithė atij duke iu betuar, Tė lidhim besėn pėr shpėtim At Gjergj Fishta. Lahuta e Malcis |
|
|